Cosly.com
The best made better!


 
VKV City Racing

juli2
The best made better! ma. 2 juli 2012

Op 14 juni 2012 vond de jaarlijkse KONE haringparty plaats. Voor het thema ‘The best made better’ werden vier kernbegrippen naar voren gebracht. Better Eco-Efficiency, Better Ride Comfort, Better Design en Better Space Efficiency.

De gasten werden bij binnenkomst op spectaculaire wijze meegenomen in de nieuwe wereld van KONE. Via een “KONE Experience Route” langs verschillende producttypen (gevelliften, automatische deuren en roltrappen) kwamen de gasten in een donker ruimte. Zij ondergingen een ‘liftexperience’ door middel van een multimediashow in een black box. Bij het verlaten van de black box werden zij ontvangen door de acteurs van GO4 events en de prachtige modellen van Models fot Events. Zij stonden symbool voor de vier kernbegrippen.

Eén van de modellen was gehuld in een designer outfit. Zij liet de gasten door middel van viewmasters het nieuwe design van de liften zien. Het model ‘Ride comfort’ sprak de gasten aan en showde door middel van de viewmasters 3D afbeeldingen van de nieuwe techniek in de lift. Onze acteur liet de gasten op ludieke wijze kennis maken met de Space Efficiency en ons eco-bloemenmeisje deelde met A-label bedrukte snoepjes uit.

Uiteraard konden de gasten na de ‘liftexperience’ in de sfeervol ingerichte tentaccommodatie culinair genieten van een hapje, drankje en uiteraard de Hollandse Nieuwe.


Nicole van Brederoode van KONE:
“In samenwerking met Bon Bon party service en GO4 events heeft KONE op 14 juni 2012 haar Launch Event georganiseerd. Een “beleving” die onze gasten nog lang bij zal blijven. Aan creatieve ideeën ontbrak het bij KONE niet. Maar zonder de hulp, kennis, kunde en middelen van deze beide partijen was het nooit zo’n succes geworden. Het weer zat mee, de beleving was optimaal en het eten was heerlijk! Kortom: een zeer geslaagd Launch Event!”


Foto overzicht

« Terug naar het referenties-overzicht