Cosly.com
VKV City Racing


Beleving

Elke evenement is een ware belevenis. Een avontuur is het meest compleet als uw doelgroep zich ermee kan identificeren. Communiceren in de ruimste zin van het woord. Een belevenis die uw gasten nooit meer vergeten.


Blijf op de hoogte via rss
VKV City Racing

Tijdens de tiende editie van de VKV City Racing Rotterdam op 31 augustus 2014 verzorgde GO4 promotions 120 gastvrouwen en hostesses. Tevens verzorgde Bon Bon party service voor het derde jaar op rij de catering van het VIP dorp & de VIP units op de Willemsbrug. Met Max Verstappen en Kimi Räikkönen, was het een event  met veel spektakel! 

19e editie van de Bolderbraderie!

Een braderie waarbij diverse producten, oude ambachten, gezelligheid en entertainment centraal staan. Met ruim 100 kramen en een feestelijk optreden van Peter Beense een onvergetelijke braderie die u niet mag missen!
 
Wij nodigen u uit op zaterdag 7 mei 2011 om deze 19e editie mee te maken. U bent welkom vanaf 10.00 uur en om 16.30 zal de braderie eindigen. Locatie: Merwebolder, Touwbaan 1 te Sliedrecht.

 

» Lees verder
GO4 in RTL Boulevard!

GO4 in RTL Boulevard!

Vrijdag 4 maart zijn wij te zien in het populaire tv-programma RTL Boulevard om 18.30 uur op RTL 4. Eventmanager Petra Klompe zal over haar expertise in openingen en openingshandeling geïnterviewd worden.

» Lees verder
10-jarig jubileum!

10-jarig jubileum!

Het nieuwe jaar is goed begonnen voor GO4! Door vele aanvragen voor openingen, promotie en allround evenementen kunnen wij weer hard aan de slag. Daarnaast is 2011 tevens het jubileumjaar en dit gaan wij zeker vieren! Houdt onze site goed in de gaten...

RET zet de bloemetjes buiten!

RET zet de bloemetjes buiten!

Na lang werk is de nieuwste tramhalte in Schiedam dan eindelijk klaar!

» Lees verder