Cosly.com
VKV City Racing


Beleving

Elke evenement is een ware belevenis. Een avontuur is het meest compleet als uw doelgroep zich ermee kan identificeren. Communiceren in de ruimste zin van het woord. Een belevenis die uw gasten nooit meer vergeten.


Blijf op de hoogte via rss
VKV City Racing

Tijdens de tiende editie van de VKV City Racing Rotterdam op 31 augustus 2014 verzorgde GO4 promotions 120 gastvrouwen en hostesses. Tevens verzorgde Bon Bon party service voor het derde jaar op rij de catering van het VIP dorp & de VIP units op de Willemsbrug. Met Max Verstappen en Kimi Räikkönen, was het een event  met veel spektakel! 

Kopje verse koffie?

Kopje verse koffie?

Hoe kan de dag beter begonnen worden dan met een overheerlijk vers kopje koffie? Omdat het bedrijf 10 jaar bestond werden alle werknemers getrakteerd op een vers gemaakt kopje koffie.

 

» Lees verder
Opening SBO Het Avontuur

Opening SBO Het Avontuur

Op 4 maart 2013 was het dan eindelijk zo ver, de opening van het nieuwe schoolgebouw van S.B.O. Het Avontuur.
Voor aanvang van de eerste schooldag, om 8:45 werd de aandacht van alle kinderen, ouders en docenten getrokken met luid tromgeroffel. De spanning onder de aanwezigen stijgt. Wat zou er gaan gebeuren?
 

» Lees verder

Mystery guest in de Heeren van Slydregt

Afscheid nemen van een collega is nooit leuk, maar als het toch moet; dan in stijl! Dat dacht ook een accountantskantoor die na vele jaren afscheid moesten nemen van een fervent levensliedfan.

» Lees verder
The Christmas glamour party

The Christmas glamour party

Op zaterdag 15 december 2012 heeft Go4 events wederom de jaarlijkse Christmas glamour party voor ASWH mogen organiseren dat plaats vond in LP2 te Rotterdam. Na een zeer tevreden klant vorig jaar, hebben wij ook dit jaar weer uitgepakt met een uitgebreid en gevarieerd programma.

» Lees verder