Cosly.com
VKV City Racing


Beleving

Elke evenement is een ware belevenis. Een avontuur is het meest compleet als uw doelgroep zich ermee kan identificeren. Communiceren in de ruimste zin van het woord. Een belevenis die uw gasten nooit meer vergeten.


Blijf op de hoogte via rss
VKV City Racing

Tijdens de tiende editie van de VKV City Racing Rotterdam op 31 augustus 2014 verzorgde GO4 promotions 120 gastvrouwen en hostesses. Tevens verzorgde Bon Bon party service voor het derde jaar op rij de catering van het VIP dorp & de VIP units op de Willemsbrug. Met Max Verstappen en Kimi Räikkönen, was het een event  met veel spektakel! 

GO4 voegt zich bij haar moedermaatschappij Bon Bon party service

Het nieuwe jaar is ingeluid en de goede voornemens zijn gemaakt. Ook wij hebben mooie nieuwe plannen. GO4 heeft zich bij haar moedermaatschappij gevoegd en is ook onder de naam Bon Bon party service gaan werken.

Door onze krachten te bundelen, kunnen we u nog beter van dienst zijn in dit nieuwe jaar!

End of summer event

End of summer event

Louwman Museum, Bon Bon party service en GO4 events organiseerde op dinsdag 26 augustus een gezamenlijk ‘End of Summer Event’ voor haar relaties.

Alle partijen wilden zo tezamen met hun gasten een blik op de toekomst werpen. Dat kon niet beter dan in het Louwman Museum waar zes Nuna zonnewagens, de auto’s van de toekomst, tentoongesteld staan. Tijdens een presentatie door Jacco Vos van het Nuon Solar Team werden de gasten geïnspireerd op het vlak van duurzaamheid, innovatie en techniek.
Een spectaculaire  lasershow en ballondrop zorgde voor een spectaculaire opkomst van de Nuna6 op het beweegbare podium van de theaterzaal. Ronald Kooyman, directeur Louwman Museum, vertelde over de fantastische collectie van het museum en de meerwaarde van het museum voor zakelijke bijeenkomsten. Marcel Baanen,  directeur – eigenaar van GO4 events en Bon Bon party service, verraste de gasten met een walking dinner bestaande uit biologische producten, duurzame innovatieve presentatiematerialen en een cocktailmarkt waar à la minute smoothies werden bereid van verse groenten en fruit. Het walking diner werd muzikaal omlijst voor de DJ bus en de grid girls zorgde voor entertainment. 

 De Alblasserdamse haringparty ook zonder de Hollandse Nieuwe een succes!

De Alblasserdamse haringparty ook zonder de Hollandse Nieuwe een succes!

Alle gasten van Bon Bon party service, GO4 events, MAAT transport en Rabobank Drechtsteden zijn weer getuigen geweest van een geslaagde haringparty op 11 juni 2013. 

» Lees verder
De Alblasserdamse Haringparty is weer in aantocht!

De Alblasserdamse Haringparty is weer in aantocht!

Vis moet zwemmen!

De Alblasserdamse Haringparty is weer in aantocht! Op dinsdag 11 juni van 17.00 uur tot 20.00 uur presenteren GO4 events, Bon Bon party service, MAAT Transport en Rabobank Drechtsteden de 2013 editie van de jaarlijkse Alblasserdamse Haringparty.

 

» Lees verder