Cosly.com
End of summer event


Beleving

Elke evenement is een ware belevenis. Een avontuur is het meest compleet als uw doelgroep zich ermee kan identificeren. Communiceren in de ruimste zin van het woord. Een belevenis die uw gasten nooit meer vergeten.


Blijf op de hoogte via rss
GO4 Nieuws

End of summer event

2 september 2014
End of summer event

Louwman Museum, Bon Bon party service en GO4 events organiseerde op dinsdag 26 augustus een gezamenlijk ‘End of Summer Event’ voor haar relaties.

Alle partijen wilden zo tezamen met hun gasten een blik op de toekomst werpen. Dat kon niet beter dan in het Louwman Museum waar zes Nuna zonnewagens, de auto’s van de toekomst, tentoongesteld staan. Tijdens een presentatie door Jacco Vos van het Nuon Solar Team werden de gasten geïnspireerd op het vlak van duurzaamheid, innovatie en techniek.
Een spectaculaire  lasershow en ballondrop zorgde voor een spectaculaire opkomst van de Nuna6 op het beweegbare podium van de theaterzaal. Ronald Kooyman, directeur Louwman Museum, vertelde over de fantastische collectie van het museum en de meerwaarde van het museum voor zakelijke bijeenkomsten. Marcel Baanen,  directeur – eigenaar van GO4 events en Bon Bon party service, verraste de gasten met een walking dinner bestaande uit biologische producten, duurzame innovatieve presentatiematerialen en een cocktailmarkt waar à la minute smoothies werden bereid van verse groenten en fruit. Het walking diner werd muzikaal omlijst voor de DJ bus en de grid girls zorgde voor entertainment. 

« Terug naar het nieuwsoverzicht