Cosly.com
Alblasserdamse Haringparty 2013 groot succes!


Beleving

Elke evenement is een ware belevenis. Een avontuur is het meest compleet als uw doelgroep zich ermee kan identificeren. Communiceren in de ruimste zin van het woord. Een belevenis die uw gasten nooit meer vergeten.


Blijf op de hoogte via rss
GO4 Nieuws

De Alblasserdamse haringparty ook zonder de Hollandse Nieuwe een succes!

12 juni 2013
 De Alblasserdamse haringparty ook zonder de Hollandse Nieuwe een succes!

Alle gasten van Bon Bon party service, GO4 events, MAAT transport en Rabobank Drechtsteden zijn weer getuigen geweest van een geslaagde haringparty op 11 juni 2013. 

Ook dit jaar is de haringparty, naast de vaste organisatoren door vele bedrijven gesponsord. We hebben dit jaar zo’n 30 bedrijven geteld die hun steentje aan de haringparty hebben bijgedragen.

Hartelijk welkom
Ruim 1100 gasten werden op een stijlvolle manier ontvangen. Op de route naar het terrein van Bon Bon party service werd de aandacht van de gasten getrokken door een gouden eyecatcher; een steltenact die op de route naar Bon Bon party service de gasten welkom hete. Na het inleveren van het toegangsbewijs kwam het volgende entertainment verzorgd door GO4 events om de hoek kijken. Een mooie dame opgesloten in een grote opgeblazen bal zorgde voor een bijzondere entree.

Culinaire verrassingen
Wanneer de gasten eenmaal binnen waren ontvingen zij van twee dames van Models for Events een welkomstdrankje verzorgd door Black & Bianco. Bij een heerlijk zonnetje konden alle gasten weer genieten van een groot scala aan culinaire heerlijkheden. Dit jaar niet de Hollandse Nieuwe, maar wel veel andere culinaire hapjes uit de zee. Ook waren er nog andere lekkernijen, zoals vlees van de green egg barbecue, saté, rijst en nog veel meer. En voor de haring gold, beter een goede oude, dan een slechte nieuwe! Daarnaast liepen dit jaar onze Les Femmes Culinaire met crème brulèe en konden de gasten bij ons cacaomeisje het cacao snuiven ontdekken.

Tijdens het evenement werden de gasten geamuseerd met muzikaal entertainment. De DJ’s brachten ook dit jaar hun mixkunsten weer ten gehore en lieten diversen soorten stijlen voorbij komen.

Als afsluiter konden de gasten aan het einde van het evenement bij de uitgang iets lekker voor onderweg krijgen. Een heerlijk puntzakje met kibbeling. Waarna de gasten die ver geparkeerd stonden naar hun auto werden gebracht door de pendelbusjes .

Helaas dit jaar dus geen echte ‘haring’party maar ondanks het gemis van de verse haring was het wederom weer een succesvol netwerk event.

Filmpje
Bekijk nu hier de filmcompilatie van de Alblasserdamse Haringparty 2013! 

http://www.youtube.com/watch?v=i21ofiKwkeM

« Terug naar het nieuwsoverzicht