Cosly.com
Cuata


 
Entertainment

Melodieus. Uniek. Bijzonder. Maximale klanken. Zonder overheersend te zijn. Perfect afgestemd op uw doelstellingen. Een beetje lief, stoer, stout of gewoon leuk. Alles is mogelijk.

Entertainment is onmisbaar op een evenement. Bepalend voor de sfeer. Een perfecte afstemming is daarom van belang. Wat u wilt bereiken met uw evenement, wordt doorgevoerd in het entertainment. Zakelijk of informeel. Entertainment op de achtergrond of nadrukkelijk aanwezig. Zittend of swingend. Door goed naar u te luisteren zorgen wij voor de juiste samenstelling van uw entertainment. Voor elk evenement hebben wij de passende oplossing. Van animatieact tot cabaret en een feestband tot openingshandeling. Kortom wij zorgen voor het juiste entertainment bij uw evenement!


blader door ons artiestenbestand

U kunt bij GO4 events terecht voor de boekingen van artiesten en de inhuur van attracties. Zit er in het overzicht niet bij wat u zoekt? Het overzicht is slechts een fractie van wat wij allemaal te bieden hebben! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Cuata
Cuata Cuata is een smaakvolle en pittige 'notenmelange' van diverse Mediterrane en Caribische muziekstijlen.

Bij Cuata hoor je een tikkeltje rumba gitana, een toefje Cubaanse son, een snuifje zigeunerswing. Cuata smaakt nooit hetzelfde: lekker warm bij ‘Hollands’ weer, heerlijk koel op tropische dagen. Cuata maakt vrolijk, zweept op en is melancholiek.« Terug naar het artiestenoverzicht