Cosly.com
Animatieact Duty Free


 
Entertainment

Melodieus. Uniek. Bijzonder. Maximale klanken. Zonder overheersend te zijn. Perfect afgestemd op uw doelstellingen. Een beetje lief, stoer, stout of gewoon leuk. Alles is mogelijk.

Entertainment is onmisbaar op een evenement. Bepalend voor de sfeer. Een perfecte afstemming is daarom van belang. Wat u wilt bereiken met uw evenement, wordt doorgevoerd in het entertainment. Zakelijk of informeel. Entertainment op de achtergrond of nadrukkelijk aanwezig. Zittend of swingend. Door goed naar u te luisteren zorgen wij voor de juiste samenstelling van uw entertainment. Voor elk evenement hebben wij de passende oplossing. Van animatieact tot cabaret en een feestband tot openingshandeling. Kortom wij zorgen voor het juiste entertainment bij uw evenement!


blader door ons artiestenbestand

U kunt bij GO4 events terecht voor de boekingen van artiesten en de inhuur van attracties. Zit er in het overzicht niet bij wat u zoekt? Het overzicht is slechts een fractie van wat wij allemaal te bieden hebben! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Duty Free
Duty Free Een interactieve animatie act met veel humor.

Ernst en Evelien brengen met groots gebaar hun belastingvrije producten aan de man en vrouw. Maar eigenlijk gaat het niet om de verkoop... 'Het aanprijzen van de goedbedoelde rotzooi', die op de blauwgerokte trolley staat, is slechts een excuus om de gasten te verleiden deel te nemen aan de 'hengelwedstrijd !!', . . . met Fantastische prijzen! Wat dacht u van en weekendje ' Wenen' voor 2 personen..! Dat 'wenen' meerdere betekenissen heeft, blijkt, wanneer een ui met weids gebaar wordt aangereikt.

Een levendige act met interactie.« Terug naar het artiestenoverzicht