Cosly.com
P.R.E.T.


 
Entertainment

Melodieus. Uniek. Bijzonder. Maximale klanken. Zonder overheersend te zijn. Perfect afgestemd op uw doelstellingen. Een beetje lief, stoer, stout of gewoon leuk. Alles is mogelijk.

Entertainment is onmisbaar op een evenement. Bepalend voor de sfeer. Een perfecte afstemming is daarom van belang. Wat u wilt bereiken met uw evenement, wordt doorgevoerd in het entertainment. Zakelijk of informeel. Entertainment op de achtergrond of nadrukkelijk aanwezig. Zittend of swingend. Door goed naar u te luisteren zorgen wij voor de juiste samenstelling van uw entertainment. Voor elk evenement hebben wij de passende oplossing. Van animatieact tot cabaret en een feestband tot openingshandeling. Kortom wij zorgen voor het juiste entertainment bij uw evenement!


blader door ons artiestenbestand

U kunt bij GO4 events terecht voor de boekingen van artiesten en de inhuur van attracties. Zit er in het overzicht niet bij wat u zoekt? Het overzicht is slechts een fractie van wat wij allemaal te bieden hebben! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

P.R.E.T.
P.R.E.T. Ook uw evenement kan gezien worden als een reis, een traject, met eigen tussenstations en sferen. De conducteurs van de P.R.E.T. helpen u daar graag bij. De Plaatselijke Rail- En Tramdienst zorgt ervoor dat alles 'prettig gespoord' blijft.

De Conducteurs van de Plaatselijke Rail- en Tramdienst zijn stipte, vrolijke conducteurs van het oude stempel. Zij zijn meesters in logistiek en zien er nostalgisch en zeer verzorgd uit in hun aubergine-rode uniform met gepoetste knopen. Altijd hebben zij hun kniptang, stationshorloge, spoortas, spiegelei, vlag en fluitje paraat om op elk gewenst moment de typische conducteurs-handelingen te verrichten.

Op een vrolijke, stipte en nostalgische manier doen zij dienstmededelingen, rangeren uw gasten en organiseren de nodige overstappen op het juiste moment. Hun vlagsignalen houden uw evenement op de rail!Laat u verrassen door een sfeervolle ontvangst, liedjes en acts als de koffertiltechnieken, de gevonden koffer, kniptangknipwerkjes, spoorrelikwieën of één van de andere acts.
 « Terug naar het artiestenoverzicht