Cosly.com
Stephan


 
Entertainment

Melodieus. Uniek. Bijzonder. Maximale klanken. Zonder overheersend te zijn. Perfect afgestemd op uw doelstellingen. Een beetje lief, stoer, stout of gewoon leuk. Alles is mogelijk.

Entertainment is onmisbaar op een evenement. Bepalend voor de sfeer. Een perfecte afstemming is daarom van belang. Wat u wilt bereiken met uw evenement, wordt doorgevoerd in het entertainment. Zakelijk of informeel. Entertainment op de achtergrond of nadrukkelijk aanwezig. Zittend of swingend. Door goed naar u te luisteren zorgen wij voor de juiste samenstelling van uw entertainment. Voor elk evenement hebben wij de passende oplossing. Van animatieact tot cabaret en een feestband tot openingshandeling. Kortom wij zorgen voor het juiste entertainment bij uw evenement!


blader door ons artiestenbestand

U kunt bij GO4 events terecht voor de boekingen van artiesten en de inhuur van attracties. Zit er in het overzicht niet bij wat u zoekt? Het overzicht is slechts een fractie van wat wij allemaal te bieden hebben! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Entertainer Stephan
Entertainer Stephan Op zoek naar een geschikt typtje voor uw evenement? Bij Stephan bent u aan het juiste adres!

Stephan is de artistieke duizendpoot. Zij veelzijdigheid toont zich in zijn vele gezichten als entertainer en animator. De diverse typetjes en veelzijdigheid van zijn typetjes schetsen een goed beeld van de persoon achter de creaties. Humoristisch, creatief, een meester met mimiek, maar vooral gedreven in zijn werk.

Het spelen van een animatie is een vak apart.  Er is vaak geen tekst die men opdreunt vanaf een podium, maar men speelt veelal tussen de mensen, met de mensen. Niet onvoorbereid, maar toch….
 
Stephan beschikt over diverse typetjes. Een kleine greep uit zijn mogelijkheden zijn Freek Flits de fotograaf, James uw ceremoniemeester en de bouwvakkers. Uiteraard is het ook mogelijk om een andere invulling aan het typetje te geven. Het is zelfs mogelijk een act op maat samen te stellen!


« Terug naar het artiestenoverzicht