Cosly.com
Concepten


 
Concepten

Elegant. Zwoel. Trendy. Uitgedacht en ingepast. Speciaal voor u op maat gemaakt. Op zoek gegaan naar grenzen. Alles kan en alles mag. Laat u inspireren en geniet ervan.

Concepten. Aansluitend op uw doelstellingen. Er zijn vele creatieve mogelijkheden. Door goed naar u te luisteren ontwerpen wij samen met u de juiste vorm, ambiance en inhoud. Naast maatwerkconcepten hebben wij kant en klare concepten welke in eigen productie zijn ontwikkeld.
Company Stars Awards
Uw gasten voelen zich de ster van de avond.

In de bijzondere stijl van ‘Hollywood’ en ‘Glitter & Glamour’ worden uw medewerkers in het zonnetje gezet. Dit begint al met de bijzondere uitnodiging welke zij in de brievenbus krijgen in de vorm van een filmblik. Na deze uitnodiging ontvangen te hebben verschijnen er in het bedrijfspand diverse posters op de muren ‘Wie wint de Company Stars Award’. Uw medewerkers kunnen stemmen op ‘de best geklede collega’, ‘de gezelligste collega’ of op ‘de meest unieke collega’. Op deze manier zijn uw medewerkers al voorafgaande van het evenement bezig met het aankomende feest.

Op de dag van het feest zal de spanning stijgen ‘wat gaat er vanavond allemaal gebeuren’. Dit wordt extra versterkt worden doordat een groepje reporters ‘acteurs’ zich op het einde van dag door het pand begeven op zoeken naar de sterren. Dan is het tijd dat uw gasten vertrekken naar de feestlocatie.

Daar aangekomen worden uw gasten vanaf de parkeerplaats door een limousine naar de entree van de locatie gebracht. Een butler opent de deur van de limousine en via de ‘walk of fame’ lopen uw gasten naar de entree. Hier worden zij ontvangen als echte sterren door diverse reporters, fans en fotografen die luid staan te joelen.

Bij binnenkomst krijgen zij een heerlijk glaasje champagne overhandigd en kunnen uw gasten even bijkomen van het heftige onthaal. Er lopen mooie dames rond met oesters en kaviaar en overal zijn de heerlijkste hapjes te krijgen. De gehele avond worden uw gasten verrast met diverse spectaculaire optredens van de sterren, is er van alles te doen en te beleven en uiteraard worden er ook echte awards uitgereikt. Een spectaculaire avond met voor iedereen wat te doen en te beleven.