Cosly.com
Concepten


 
Concepten

Elegant. Zwoel. Trendy. Uitgedacht en ingepast. Speciaal voor u op maat gemaakt. Op zoek gegaan naar grenzen. Alles kan en alles mag. Laat u inspireren en geniet ervan.

Concepten. Aansluitend op uw doelstellingen. Er zijn vele creatieve mogelijkheden. Door goed naar u te luisteren ontwerpen wij samen met u de juiste vorm, ambiance en inhoud. Naast maatwerkconcepten hebben wij kant en klare concepten welke in eigen productie zijn ontwikkeld.
Le Nuit Le Noir
Modern, sexy, zwoel en jazzy. We gaan terug in de tijd.

Terug naar de tijd van zwart en wit. Alle zintuigen worden geprikkeld. Door de woorden verleiding, kunst, schoonheid en barok hebben wij ons laten inspireren.

Heden
We gaan terug naar het heden. Verfrissende en high-class service. Modern, sexy, zwoel en jazzy. Een vernieuwende vorm van een nachtclub en avondvullend entertainment op elke gewenste locatie. Opbouwend en tastbaar maar toch mystiek.

Bijzonder
Zwart met witte materialen in een moderne barokstijl, prachtige bloemstukken als kunstwerken, mysterieuze sexy dames, entertainment in overvloed en bijzondere gerechten. Aan elk detail is gedacht.

Le Nuit le Noir is een uniek concept waarbij uw gasten keer op keer verrast worden door bijzondere sferen, eten en entertainment.