Cosly.com
Concepten


 
Concepten

Elegant. Zwoel. Trendy. Uitgedacht en ingepast. Speciaal voor u op maat gemaakt. Op zoek gegaan naar grenzen. Alles kan en alles mag. Laat u inspireren en geniet ervan.

Concepten. Aansluitend op uw doelstellingen. Er zijn vele creatieve mogelijkheden. Door goed naar u te luisteren ontwerpen wij samen met u de juiste vorm, ambiance en inhoud. Naast maatwerkconcepten hebben wij kant en klare concepten welke in eigen productie zijn ontwikkeld.
Sinners & Saints
Bestaat er daadwerkelijk verschil tussen goed en slecht? Is het echt zwart of wit?

De grens tussen goed en slecht is flinterdun... In dit concept, wat prachtig tot zijn recht komt in een kerk of oud pakhuis, mogen uw gasten net als in het echte leven kiezen. Kiezen zij voor het goedaardige of kiezen zij soms toch voor de verleiding?

Kiezen
De grenzen tussen deze twee uitersten worden gedurende het hele evenement benadrukt en komen terug in de kleurstelling, de entourage, het food en het entertainment.

Kiezen uw gasten voor een engelachtig of duivels ontvangst? Kiezen zij voor de zachte en tongstrelende sushi of gaan zij toch voor de zilte oester? Begeven zij zich liever in een puur, zacht en wit interieur of kiezen zij voor het krachtige zwart en rood?

Een gewaagde combinatie! Sereen en Sexy. Zeker het ontdekken waard!